Bog & idéMarcel Ruijters

Bøger skrevet af Marcel Ruijters

Læs mere om Marcel Ruijters
2 produkter
2 produkter
Hieronymus
BOEGERTILSTAERKPRIS
HieronymusMarcel Ruijters
207,46 DKK
Indbundet
(4)
Hieronymus
De Hellige
BOEGERTILSTAERKPRIS
De HelligeMarcel Ruijters
165,96 DKK
Hardback
(3)
De Hellige

Mere om Marcel Ruijters

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Marcel Ruijters. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Ruijters' nyeste udgivelser.
Bøgerne fra Marcel Ruijters udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Hieronymus" udgivet af Forlæns - "De Hellige" udgivet af Forlæns - "Sine Qua Non" udgivet af Forlæns - "1348" udgivet af Forlæns

Bøger skrevet af Marcel Ruijters

Du kan finde fire bøger af Marcel Ruijters her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Ruijters' bøger kommer i flere formater. Ruijters' bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Forlæns.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marcel Ruijters' "Hieronymus"

Hos Bog & idé er "Hieronymus" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlæns.

"De Hellige" af Marcel Ruijters

Hos Bog & idé er "De Hellige" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlæns.
Detaljer
Fulde navn:
Marcel Ruijters