Bog & idéMarcus Sedgwick

Bøger skrevet af Marcus Sedgwick

Læs mere om Marcus Sedgwick
1 produkter
1 produkter
The Monsters We Deserve
STREAM
The Monsters We DeserveMarcus Sedgwick
79,95 DKK
Lydbog
(0)
The Monsters We Deserve

Mere om Marcus Sedgwick

Der findes en del bøger skrevet af Marcus Sedgwick på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Sedgwick.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dødedagene" udgivet af Gyldendal - "Den hvide krage" udgivet af Høst og Søn - "Spøgelseshulerne " i serien "Elverpigen og Ravnedrengen" udgivet af Flachs - "Rædselsbyen" i serien "Elverpigen og Ravnedrengen" udgivet af Flachs - "Frådehavet" i serien "Elverpigen og Ravnedrengen" udgivet af Flachs - "Dødemarken" i serien "Elverpigen og Ravnedrengen" udgivet af Flachs - "Monsterbjergene" i serien "Elverpigen og Ravnedrengen" udgivet af Forlaget Flachs - "Skræmmeskoven" i serien "Elverpigen og Ravnedrengen" udgivet af Forlaget Flachs

Bøger skrevet af Marcus Sedgwick

Marcus Sedgwick har otte bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Sedgwicks bøger kommer i samtlige formater. Marcus Sedgwick bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dødedagene" af Marcus Sedgwick

Hos Bog & idé er "Dødedagene" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Den hvide krage" af Marcus Sedgwick

"Den hvide krage" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Høst og Søn, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marcus Sedgwick