Bog & idéMargaret Drabble

Bøger skrevet af Margaret Drabble

Læs mere om Margaret Drabble
1 produkter
1 produkter
Den forgyldte baby
Den forgyldte babyMargaret Drabble
158,95 DKK
e-bog
(2)
Den forgyldte baby

Mere om Margaret Drabble

Margaret Drabble har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Den forgyldte baby". Det er Valdemar, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Margaret Drabbles "Den forgyldte baby"

Hos Bog & idé er "Den forgyldte baby" tilgængelig som e-bog. Med "Den forgyldte baby" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Valdemar, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Drabble, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Margaret Drabble