Bog & idéMargaret Elphinstone

Bøger skrevet af Margaret Elphinstone

Læs mere om Margaret Elphinstone
1 produkter
1 produkter
Søvejen
STREAM
SøvejenMargaret Elphinstone
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Søvejen

Mere om Margaret Elphinstone

Der er bare én bog af Margaret Elphinstone tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Søvejen". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Søvejen" af Margaret Elphinstone

Det er muligt at købe Margaret Elphinstones "Søvejen" som lydbog. Du kan derudover altid have "Søvejen" af Margaret Elphinstone med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Elphinstone, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Margaret Elphinstone