Bog & idéMargareta Attius Sohlman

Bøger skrevet af Margareta Attius Sohlman

Læs mere om Margareta Attius Sohlman
1 produkter
1 produkter
Det sovande landet : Sibirien i rysk historia, kultur och geografi
Det sovande landet : Sibirien i rysk historia, kultur och geografiMargareta Attius Sohlman
379,95 DKK
Indbundet
(0)
Det sovande landet : Sibirien i rysk historia, kultur och geografi

Mere om Margareta Attius Sohlman

Der er kun én bog af Margareta Attius Sohlman tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Det sovande landet : Sibirien i rysk historia, kultur och geografi". Det er Carlsson Bokförlag, der har publiceret den på svensk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Det sovande landet : Sibirien i rysk historia, kultur och geografi" af Margareta Attius Sohlman

Hos Bog & idé er "Det sovande landet : Sibirien i rysk historia, kultur och geografi" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Carlsson Bokförlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk.

Dette er en også en skøn bog fra Sohlman, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Margareta Attius Sohlman