Bog & idéMargareta Molin Thorén

Bøger skrevet af Margareta Molin Thorén

Læs mere om Margareta Molin Thorén
1 produkter
1 produkter
Textbook of Removable Prosthodontics
BOEGERTILSTAERKPRIS
Textbook of Removable ProsthodonticsPercy Milleding
476,96 DKK
Indbundet
(0)
Textbook of Removable Prosthodontics

Mere om Margareta Molin Thorén

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger skrevet af Margareta Molin Thorén. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Thorén.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Textbook of Removable Prosthodontics" udgivet af Munksgaard - "Textbook of Removable Prosthodontics" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Margareta Molin Thorén

Margareta Molin Thorén har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Margareta Molin Thorén bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Thorén er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Textbook of Removable Prosthodontics" af Margareta Molin Thorén

Det er muligt at købe Margareta Molin Thoréns "Textbook of Removable Prosthodontics" som e-bog (pdf-format). Det betyder, at du kan læse "Textbook of Removable Prosthodontics" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Margareta Molin Thorén "Textbook of Removable Prosthodontics"

Det er muligt at købe Margareta Molin Thoréns "Textbook of Removable Prosthodontics" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Margareta Molin Thorén