Bog & idéMargaretha Järvinen

Bøger skrevet af Margaretha Järvinen

Læs mere om Margaretha Järvinen
6 produkter
6 produkter
Kvalitativ analyse
Kvalitativ analyseKaspar Villadsen
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Kvalitativ analyse
Socialpolitik
SocialpolitikFinn Diderichsen
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialpolitik
Klassisk og moderne samfundsteori
Klassisk og moderne samfundsteoriNinna Nyberg Sørensen
819,95 DKK
Indbundet
(1)
Klassisk og moderne samfundsteori
Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektivPeter Dahler-Larsen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektiv
At skabe en klient
BOEGERTILSTAERKPRIS
At skabe en klientKaspar Villadsen
260,96 DKK
Hæftet
(0)
At skabe en klient
At skabe en professionel
BOEGERTILSTAERKPRIS
At skabe en professionelMarie Østergaard Møller
260,96 DKK
Hæftet
(0)
At skabe en professionel

Mere om Margaretha Järvinen

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger skrevet af Margaretha Järvinen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Järvinen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Hjemløse flygtninge og indvandrere" udgivet af Hans Reitzel - "Udenfor eller indenfor" udgivet af - - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Socialpolitik" udgivet af HansReitzels - "Stoffer og natteliv" udgivet af - - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Socialpolitik" udgivet af - - "Unge, fester og alkohol" udgivet af Akademisk Forlag - "Kvalitativ analyse" udgivet af Gyldendal - "Unge, fester og alkohol" udgivet af Akademisk Forlag - "Socialpolitik" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Værdier, videnskab og visioner" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "At skabe en professionel" udgivet af Gyldendal - "Behandling i socialt arbejde" udgivet af HansReitzels - "Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektiv" udgivet af Gyldendal - "At skabe en klient" udgivet af Gyldendal

Mere om Margaretha Järvinens bøger

Der er 18 tilgængelige udgivelser af Margaretha Järvinen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Margaretha Järvinen bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Järvinen inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klassisk og moderne samfundsteori" af Margaretha Järvinen

"Klassisk og moderne samfundsteori" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Margaretha Järvinen "Hjemløse flygtninge og indvandrere"

Hos Bog & idé er "Hjemløse flygtninge og indvandrere" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hans Reitzel.
Detaljer
Fulde navn:
Margaretha Järvinen