Bog & idéMargit Engen

Bøger skrevet af Margit Engen

Læs mere om Margit Engen
3 produkter
3 produkter
Vintertid og stjernestunder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vintertid og stjernestunderPeter Bilde Fogh
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Vintertid og stjernestunder
Vildt og smukt med blomster fra naturen
Vildt og smukt med blomster fra naturenPeter Bilde Fogh
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Vildt og smukt med blomster fra naturen
Alle tiders kranse
Alle tiders kranseMargit Engen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Alle tiders kranse

Mere om Margit Engen

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger fra Margit Engen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Engen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vildt og smukt med blomster fra naturen" udgivet af Gyldendal - "Blomster i vand" udgivet af Gyldendal - "Alle tiders kranse" udgivet af Gyldendal - "Alle tiders kranse" udgivet af Gyldendal - "Alle tiders kranse" udgivet af Gyldendal - "Sukkulenter og kaktus" udgivet af Gyldendal - "Vintertid og stjernestunder" udgivet af Gyldendal - "Julefryd og englelyd" udgivet af Klematis - "Engen, haven og blomsten" udgivet af Klematis - "Buketter" udgivet af Nyt Nordisk Forlag

Margit Engens bøger

Margit Engen har ti bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Margit Engen kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Engen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Margit Engens "Vildt og smukt med blomster fra naturen"

Hos Bog & idé er "Vildt og smukt med blomster fra naturen" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Margit Engen "Blomster i vand"

"Blomster i vand" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Margit Engen