Bog & idéMargit Eva Jensen (red.)

Bøger skrevet af Margit Eva Jensen (red.)

Læs mere om Margit Eva Jensen (red.)
1 produkter
1 produkter
Kvalitative undersøgelser i læreruddannelsens BA-projekt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kvalitative undersøgelser i læreruddannelsens BA-projektHanne Møller (red.)
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Kvalitative undersøgelser i læreruddannelsens BA-projekt

Mere om Margit Eva Jensen (red.)

Der er bare én bog af Margit Eva Jensen (red.) tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Kvalitative undersøgelser i læreruddannelsens BA-projekt". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kvalitative undersøgelser i læreruddannelsens BA-projekt" af Margit Eva Jensen (red.)

Det er muligt at købe Margit Eva Jensen (red.)s "Kvalitative undersøgelser i læreruddannelsens BA-projekt" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Endnu en af Margit Eva Jensen (red.) fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Margit Eva Jensen (red.)