Bog & idéMargit Maltesen

Bøger skrevet af Margit Maltesen

Læs mere om Margit Maltesen
1 produkter
1 produkter
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbogBenny Ehrenreich
269,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog

Mere om Margit Maltesen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger af Margit Maltesen. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Maltesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Munksgaard - "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Gyldendal

Bøger af Margit Maltesen

Du kan bestille to bøger af Margit Maltesen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Maltesens bøger fås i samtlige formater. Maltesens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" af Margit Maltesen

"Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" kan købes online som e-bog (pdf-format). "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" af Margit Maltesen

"Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Margit Maltesen