Bog & idéMargit Margrethe Nielsen

Bøger skrevet af Margit Margrethe Nielsen

Læs mere om Margit Margrethe Nielsen
1 produkter
1 produkter
Den styrkede pædagogiske læreplan
Den styrkede pædagogiske læreplanFelicia Lillelund
569,95 DKK
Paperback
(0)
Den styrkede pædagogiske læreplan

Mere om Margit Margrethe Nielsen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Margit Margrethe Nielsen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Nielsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag - "Det ved vi om observation og pædagogisk analyse" i serien "Det ved vi om dagtilbud" udgivet af Dafolo - "Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP" udgivet af Dafolo - "Det ved vi om observation og pædagogisk analyse" i serien "Det ved vi om dagtilbud" udgivet af Dafolo

Mere om Margit Margrethe Nielsens bøger

Margit Margrethe Nielsen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Margit Margrethe Nielsen bøger i et udvalg af formater. Nielsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Margit Margrethe Nielsens "Den styrkede pædagogiske læreplan"

Det er muligt at købe Margit Margrethe Nielsens "Den styrkede pædagogiske læreplan" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo Forlag.

"Det ved vi om observation og pædagogisk analyse" af Margit Margrethe Nielsen

"Det ved vi om observation og pædagogisk analyse" er til salg som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Det ved vi om observation og pædagogisk analyse" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i Nielsens serie "Det ved vi om dagtilbud". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Margit Margrethe Nielsen