Bog & idéMargit N. Mikkelsen

Bøger skrevet af Margit N. Mikkelsen

Læs mere om Margit N. Mikkelsen
1 produkter
1 produkter
Den styrkede pædagogiske læreplan
Den styrkede pædagogiske læreplanFelicia Lillelund
569,95 DKK
Paperback
(0)
Den styrkede pædagogiske læreplan

Mere om Margit N. Mikkelsen

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger af Margit N. Mikkelsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Mikkelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag - "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag

Bøger af Margit N. Mikkelsen

Margit N. Mikkelsen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun bestille Mikkelsens bøger som paperback. Mikkelsens bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Dafolo Forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Margit N. Mikkelsens "Den styrkede pædagogiske læreplan"

Hos Bog & idé er "Den styrkede pædagogiske læreplan" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Dafolo Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Margit N. Mikkelsen "Den styrkede pædagogiske læreplan"

Hos Bog & idé er "Den styrkede pædagogiske læreplan" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Dafolo Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Margit N. Mikkelsen