Bog & idéMargit Warburg

Bøger skrevet af Margit Warburg

Læs mere om Margit Warburg
1 produkter
1 produkter
Civilreligion i Danmark .
Civilreligion i Danmark .SIGNE ENGELBRETH LARSEN OG LAURA MARIA SCHÜTZE
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Civilreligion i Danmark .

Mere om Margit Warburg

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger skrevet af Margit Warburg. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Warburg.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Margit Warburgs bøger tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Religion i en globaliseret verden" udgivet af Forlaget Univers - "Individualisation, Marketisation and Social Capital in a Cultural Institution" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "I hjertet af Danmark" udgivet af HansReitzels - "Civilreligion i Danmark" udgivet af Univers - "Civilreligion i Danmark" udgivet af Univers - "I hjertet af Danmark" udgivet af HansReitzels - "Religionsforskningen før og nu" udgivet af Gyldendal - "Fremtidens danske religionsmodel" udgivet af Anis - "Små og store forandringer" udgivet af Gyldendal - "Tørre tal om troen" i serien "Religion i det 21. århundrede" udgivet af Univers - "Baha´i and globalisation" i serien "RENNER studies on new religions" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Millenarisme Chaos" i serien "Chaos" udgivet af Museum Tusculanums Forlag

Mere om Margit Warburgs bøger

Margit Warburg har 12 bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Margit Warburg fås i flere forskellige formater. Warburg har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Margit Warburgs "Religion i en globaliseret verden"

Hos Bog & idé er "Religion i en globaliseret verden" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Univers, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Margit Warburg "Individualisation, Marketisation and Social Capital in a Cultural Institution"

Det er muligt at købe Margit Warburgs "Individualisation, Marketisation and Social Capital in a Cultural Institution" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Margit Warburg