Bog & idéMargot Lee Shetterly

Bøger skrevet af Margot Lee Shetterly

Læs mere om Margot Lee Shetterly
1 produkter
1 produkter
Hidden figures
Hidden FiguresMargot Lee Shetterly
159,95 DKK
EBOG
(12)
Hidden Figures

Mere om Margot Lee Shetterly

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Margot Lee Shetterly. På listen nedenfor ser du Shetterlys nyeste udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Margot Lee Shetterlys bøger findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Hidden Figures" udgivet af HarperCollins Nordic - "Hidden Figures: The Untold Story of the African-American Women Who Helped Win the Space Race" udgivet af William Collins - "Hidden figures" udgivet af HarperCollins Nordic

Bøger af Margot Lee Shetterly

Du kan bestille tre bøger af Margot Lee Shetterly her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Shetterlys bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Shetterly er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hidden Figures" af Margot Lee Shetterly

Hos Bog & idé er "Hidden Figures" tilgængelig som ebog. Med "Hidden Figures" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HarperCollins Nordic.

Margot Lee Shetterly "Hidden Figures: The Untold Story of the African-American Women Who Helped Win the Space Race"

Det er muligt at købe Margot Lee Shetterlys "Hidden Figures: The Untold Story of the African-American Women Who Helped Win the Space Race" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er William Collins, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Margot Lee Shetterly