Bog & idéMargotte Channing

Bøger skrevet af Margotte Channing

Læs mere om Margotte Channing
5 produkter
5 produkter
Sólo tú
Sólo túMargotte Channing
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Sólo tú
Esclava del odio
Esclava del odioMargotte Channing
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Esclava del odio
Venganza
VenganzaMargotte Channing
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Venganza
Traición
TraiciónMargotte Channing
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Traición
Amor y muerte
Amor y muerteMargotte Channing
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Amor y muerte

Mere om Margotte Channing

Der findes en del bøger af Margotte Channing tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Channings nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "Venganza" udgivet af SAGA Egmont - "Esclava del odio" udgivet af SAGA Egmont - "Amor y muerte" udgivet af SAGA Egmont - "Traición" udgivet af SAGA Egmont - "Sólo tú" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Margotte Channings bøger

Margotte Channing har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Channing fås bare som lydbog. Bøgerne af Channing er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Venganza" af Margotte Channing

Hos Bog & idé er "Venganza" tilgængelig som lydbog. Margotte Channings "Venganza" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på spa.

"Esclava del odio" af Margotte Channing

Hos Bog & idé er "Esclava del odio" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Esclava del odio" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på spa.
Detaljer
Fulde navn:
Margotte Channing