Bog & idéMargrethe Skovgaard Larsen

Bøger skrevet af Margrethe Skovgaard Larsen

Læs mere om Margrethe Skovgaard Larsen
1 produkter
1 produkter
Fag
FagKirsten Frederiksen
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Fag

Mere om Margrethe Skovgaard Larsen

Hvis du mangler en bog skrevet af Margrethe Skovgaard Larsen, finder du et bredt udbud til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Larsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fag" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Fag" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Margrethe Skovgaard Larsen

Der er to tilgængelige udgivelser af Margrethe Skovgaard Larsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Larsen fås bare som indbundet. Bøgerne af Larsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Margrethe Skovgaard Larsens "Fag"

Det er muligt at købe Margrethe Skovgaard Larsens "Fag" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Grundbog i sygepleje". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Margrethe Skovgaard Larsen "Fag"

Det er muligt at købe Margrethe Skovgaard Larsens "Fag" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Margrethe Skovgaard Larsen