Bog & idéMargurite Kaye

Bøger skrevet af Margurite Kaye

Læs mere om Margurite Kaye
1 produkter
1 produkter
Højlandets hersker
Højlandets herskerMargurite Kaye
79,95 DKK
EBOG
(0)
Højlandets hersker

Mere om Margurite Kaye

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Margurite Kaye. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kayes seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Højlænderens tilbagekomst" i serien "Historisk¤Højlandets døtre" udgivet af Harlequin - "Højlandets hersker" i serien "Historisk¤Højlandets døtre" udgivet af Harlequin - "Højlandets hersker " i serien "Historisk" udgivet af Harlequin

Bøger af Margurite Kaye

Du kan købe tre bøger af Margurite Kaye her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Kayes bøger kommer i et udvalg af formater. Kaye har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er udgivet af følgende forlag: Harlequin.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Margurite Kayes "Højlænderens tilbagekomst"

Hos Bog & idé er "Højlænderens tilbagekomst" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Kayes serie "Historisk¤Højlandets døtre". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Harlequin.

"Højlandets hersker" af Margurite Kaye

Det er muligt at købe Margurite Kayes "Højlandets hersker" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Kayes serie "Historisk¤Højlandets døtre". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Harlequin.
Detaljer
Fulde navn:
Margurite Kaye