Bog & idéMari-Ann Igland

Bøger skrevet af Mari-Ann Igland

Læs mere om Mari-Ann Igland
1 produkter
1 produkter
Norsk 5-10 : språkboka
Norsk 5-10 : språkbokaMari-Ann Igland
669,95 DKK
Hæftet
(0)
Norsk 5-10 : språkboka

Mere om Mari-Ann Igland

Der er blot én bog af Mari-Ann Igland tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Norsk 5-10 : språkboka". Den er publiceret af Universitetsforlaget på norsk bokmål.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mari-Ann Iglands "Norsk 5-10 : språkboka"

Det er muligt at købe Mari-Ann Iglands "Norsk 5-10 : språkboka" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en fantastisk bog fra Igland, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mari-Ann Igland