Bog & idéMari-Anne Sørlie

Bøger skrevet af Mari-Anne Sørlie

Læs mere om Mari-Anne Sørlie
1 produkter
1 produkter
Atferdsproblemer blant barn og unge : [teoretiske og praktiske tilnærminger]
Atferdsproblemer blant barn og unge : [teoretiske og praktiske tilnærminger]Mari-Anne Sørlie
769,95 DKK
Hæftet
(0)
Atferdsproblemer blant barn og unge : [teoretiske og praktiske tilnærminger]

Mere om Mari-Anne Sørlie

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Mari-Anne Sørlie. På listen nedenfor har du Sørlies seneste udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Mari-Anne Sørlies bøger kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Positiv adfærd og støttende læringsmiljø i skolen" udgivet af Dafolo - "Sårbare unge" udgivet af Gyldendal akademisk - "Atferdsproblemer blant barn og unge : [teoretiske og praktiske tilnærminger]" udgivet af Fagbokforlaget

Bøger af Mari-Anne Sørlie

Du kan bestille tre bøger af Mari-Anne Sørlie her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Mari-Anne Sørlie bøger i forskellige formater. Sørlies bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Positiv adfærd og støttende læringsmiljø i skolen" af Mari-Anne Sørlie

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Mari-Anne Sørlie. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.

"Sårbare unge" af Mari-Anne Sørlie

Hos Bog & idé er "Sårbare unge" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal akademisk, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Mari-Anne Sørlie