Bog & idéMari Nygård

Bøger skrevet af Mari Nygård

Læs mere om Mari Nygård
2 produkter
2 produkter
Norskboka 1 : norsk for grunnskolelærarutdanning 1-7
Norskboka 1 : norsk for grunnskolelærarutdanning 1-7Christian Bjerke (red.)
699,95 DKK
Hæftet
(0)
Norskboka 1 : norsk for grunnskolelærarutdanning 1-7
Norsk 5-10 : språkboka
Norsk 5-10 : språkbokaMari-Ann Igland
669,95 DKK
Hæftet
(0)
Norsk 5-10 : språkboka

Mere om Mari Nygård

Mari Nygård har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Nygård.
Bøgerne fra Mari Nygård kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Norsk 5-10 : språkboka" udgivet af Universitetsforlaget - "Norskboka 2 : norsk for grunnskolelærerutdanning 1-7" udgivet af Universitetsforlaget - "Norskboka 1 : norsk for grunnskolelærarutdanning 1-7" udgivet af Universitetsforlaget

Bøger skrevet af Mari Nygård

Mari Nygård har tre bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde Nygårds bøger som hæftet. Nygårds bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Universitetsforlaget.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Norsk 5-10 : språkboka" af Mari Nygård

Det er muligt at købe Mari Nygårds "Norsk 5-10 : språkboka" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Universitetsforlaget.

Mari Nygård "Norskboka 2 : norsk for grunnskolelærerutdanning 1-7"

"Norskboka 2 : norsk for grunnskolelærerutdanning 1-7" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Mari Nygård