Bog & idéMaria Bachmann

Bøger skrevet af Maria Bachmann

Læs mere om Maria Bachmann
2 produkter
2 produkter
Dating på nettet med Tinder
Dating på nettet med TinderMaria Bachmann
129,95 DKK
EBOG
(1)
Dating på nettet med Tinder
Dating på nettet med Tinder
Dating på nettet med TinderMaria Bachmann
129,95 DKK
EBOG
(1)
Dating på nettet med Tinder

Mere om Maria Bachmann

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Maria Bachmann. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bachmanns bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dating på nettet med Tinder" i serien "Lær det selv¤Visuel guide" udgivet af Libris - "Dating på nettet med Tinder" i serien "Lær det selv¤Visuel guide" udgivet af Libris - "Dating på nettet med Tinder " i serien "Lær det selv¤Visuel guide" udgivet af Libris

Maria Bachmanns bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Maria Bachmann hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bachmanns bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Bachmann er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Libris.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dating på nettet med Tinder" af Maria Bachmann

Hos Bog & idé er "Dating på nettet med Tinder" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Dating på nettet med Tinder" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Bachmanns serie "Lær det selv¤Visuel guide". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Libris.

"Dating på nettet med Tinder" af Maria Bachmann

Hos Bog & idé er "Dating på nettet med Tinder" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Dating på nettet med Tinder" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "Lær det selv¤Visuel guide". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Libris.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Bachmann