Bog & idéMaria Carme Roca

Bøger skrevet af Maria Carme Roca

Læs mere om Maria Carme Roca
7 produkter
7 produkter
Com una fotocòpia
Com una fotocòpiaMaria Carme Roca
29,95 DKK
Lydbog
(0)
Com una fotocòpia
No hi ha petons per als fantasmes
No hi ha petons per als fantasmesMaria Carme Roca
29,95 DKK
Lydbog
(0)
No hi ha petons per als fantasmes
La moneda partida
La moneda partidaMaria Carme Roca
49,95 DKK
Lydbog
(0)
La moneda partida
Un drac amb massa fums
Un drac amb massa fumsMaria Carme Roca
29,95 DKK
Lydbog
(0)
Un drac amb massa fums
La temuda petjada de Kali
La temuda petjada de KaliMaria Carme Roca
59,95 DKK
EBOG
(0)
La temuda petjada de Kali
Armengol el salado
Armengol el saladoMaria Carme Roca
39,95 DKK
EBOG
(0)
Armengol el salado
Qui és el de la foto?
Qui és el de la foto?Maria Carme Roca
29,95 DKK
Lydbog
(0)
Qui és el de la foto?

Mere om Maria Carme Roca

Der findes flere bøger af Maria Carme Roca på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Roca.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "No hi ha petons per als fantasmes" udgivet af SAGA Egmont - "La moneda partida" udgivet af SAGA Egmont - "Qui és el de la foto?" udgivet af SAGA Egmont - "Com una fotocòpia" udgivet af SAGA Egmont - "Un drac amb massa fums" udgivet af SAGA Egmont

Maria Carme Rocas bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Maria Carme Roca hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan kun bestille Rocas bøger som lydbog. Rocas bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"No hi ha petons per als fantasmes" af Maria Carme Roca

Hos Bog & idé er "No hi ha petons per als fantasmes" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "No hi ha petons per als fantasmes" af Maria Carme Roca med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er til salg hos Bog & idé på spa og er udgivet af SAGA Egmont.

"La moneda partida" af Maria Carme Roca

Det er muligt at købe Maria Carme Rocas "La moneda partida" som lydbog. Fordelen ved at have Maria Carme Rocas "La moneda partida" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på spa.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Carme Roca