Bog & idéMaria Cuculiza

Bøger skrevet af Maria Cuculiza

Læs mere om Maria Cuculiza
1 produkter
1 produkter
Når systemet fejler
Når systemet fejlerMaria Cuculiza
179,95 DKK
EBOG
(0)
Når systemet fejler

Mere om Maria Cuculiza

Der findes en del bøger fra Maria Cuculiza til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Cuculizas nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sandhederne om medicinsk cannabis" udgivet af Medicinske Tidsskrifter - "Når systemet fejler" udgivet af People'sPress - "Når systemet fejler" udgivet af People’sPress

Maria Cuculizas bøger

Du kan bestille tre bøger af Maria Cuculiza her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Maria Cuculiza bøger i et udvalg af formater. Cuculizas bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Maria Cuculizas "Sandhederne om medicinsk cannabis"

Det er muligt at købe Maria Cuculizas "Sandhederne om medicinsk cannabis" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Medicinske Tidsskrifter.

"Når systemet fejler" af Maria Cuculiza

Det er muligt at købe Maria Cuculizas "Når systemet fejler" som ebog. Hvis du køber "Når systemet fejler" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Cuculiza