Bog & idéMaria Dressler & Camilla Obel

Bøger skrevet af Maria Dressler & Camilla Obel

Læs mere om Maria Dressler & Camilla Obel
2 produkter
2 produkter
Vredeshåndtering for unge
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vredeshåndtering for ungeMaria Dressler & Camilla Obel
233,96 DKK
Indbundet
(0)
Vredeshåndtering for unge
Vredeshåndtering i indskolingen og børnehaven
Vredeshåndtering i indskolingen og børnehavenMaria Dressler & Camilla Obel
229,95 DKK
Paperback
(1)
Vredeshåndtering i indskolingen og børnehaven

Mere om Maria Dressler & Camilla Obel

Der er en del bøger fra Maria Dressler & Camilla Obel online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Obels bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vredeshåndtering for unge" udgivet af Frydenlund - "Vredeshåndtering i indskolingen og børnehaven" udgivet af Frydenlund

Mere om Maria Dressler & Camilla Obels bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Maria Dressler & Camilla Obel hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Maria Dressler & Camilla Obel bøger i samtlige formater. Bøgerne af Obel er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Frydenlund.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Maria Dressler & Camilla Obels "Vredeshåndtering for unge"

Hos Bog & idé er "Vredeshåndtering for unge" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Vredeshåndtering i indskolingen og børnehaven" af Maria Dressler & Camilla Obel

"Vredeshåndtering i indskolingen og børnehaven" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Dressler & Camilla Obel