Bog & idéMaria Franchini

Bøger skrevet af Maria Franchini

Læs mere om Maria Franchini
1 produkter
1 produkter
Secret Campania: Pompeii, Amalfi Coast & Naples Area
Secret Campania: Pompeii, Amalfi Coast & Naples AreaMaria Franchini
199,95 DKK
HÆFTET
(0)
Secret Campania: Pompeii, Amalfi Coast & Naples Area

Mere om Maria Franchini

Hvis du leder efter en bog skrevet af Maria Franchini, finder du et bredt sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Franchini.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Secret Campania: Pompeii, Amalfi Coast & Naples Area" udgivet af Éditions Jonglez - "Secret Naples" udgivet af Éditions Jonglez - "Secret Naples" udgivet af Éditions Jonglez

Maria Franchinis bøger

Du kan bestille tre bøger af Maria Franchini her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Franchinis bøger kommer bare som hæftet. Franchinis bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Éditions Jonglez.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Secret Campania: Pompeii, Amalfi Coast & Naples Area" af Maria Franchini

Det er muligt at købe Maria Franchinis "Secret Campania: Pompeii, Amalfi Coast & Naples Area" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Éditions Jonglez.

"Secret Naples" af Maria Franchini

Det er muligt at købe Maria Franchinis "Secret Naples" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Éditions Jonglez.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Franchini