Bog & idéMaría Jeunet

Bøger skrevet af María Jeunet

Læs mere om María Jeunet
4 produkter
4 produkter
Lo que esconde un penique
Lo que esconde un peniqueMaría Jeunet
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Lo que esconde un penique
Las hojas de Julia
Las hojas de JuliaMaría Jeunet
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Las hojas de Julia
El nombre propio de la felicidad
El nombre propio de la felicidadMaría Jeunet
109,95 DKK
Lydbog
(0)
El nombre propio de la felicidad
La foto de Nora
La foto de NoraMaría Jeunet
89,95 DKK
Lydbog
(0)
La foto de Nora

Mere om María Jeunet

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger af María Jeunet. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jeunets seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "El nombre propio de la felicidad" udgivet af SAGA Egmont - "La foto de Nora" udgivet af SAGA Egmont - "Lo que esconde un penique" udgivet af SAGA Egmont - "Las hojas de Julia" udgivet af SAGA Egmont

María Jeunets bøger

Du kan finde fire bøger af María Jeunet her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Jeunet som lydbog. Jeunets bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"El nombre propio de la felicidad" af María Jeunet

Det er muligt at købe María Jeunets "El nombre propio de la felicidad" som lydbog. Du kan også altid have "El nombre propio de la felicidad" af María Jeunet med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på spa og er publiceret af SAGA Egmont.

"La foto de Nora" af María Jeunet

"La foto de Nora" findes på den digitale boghylde som lydbog. Når du køber "La foto de Nora" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på spa og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
María Jeunet