Bog & idéMaria Kehlet Brockhoff

Bøger skrevet af Maria Kehlet Brockhoff

Læs mere om Maria Kehlet Brockhoff
3 produkter
3 produkter
Mødet med borgeren (SSH) (med iBog)
Mødet med borgeren (SSH) (med iBog)Anja Semke
289,95 DKK
Indbundet
(0)
Mødet med borgeren (SSH) (med iBog)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)Anja Semke
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)
Mødet med borgeren (SSH) (uden iBog)
Mødet med borgeren (SSH) (uden iBog)Jette Nielsen
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Mødet med borgeren (SSH) (uden iBog)

Mere om Maria Kehlet Brockhoff

Der er flere forskellige bøger fra Maria Kehlet Brockhoff tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Brockhoff.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA)" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Mødet med borgeren (SSH)" i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal

Bøger af Maria Kehlet Brockhoff

Du kan købe to bøger af Maria Kehlet Brockhoff her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun finde Brockhoffs bøger som indbundet. Brockhoff har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Maria Kehlet Brockhoffs "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA)"

Det er muligt at købe Maria Kehlet Brockhoffs "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA)" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af Brockhoffs serie "Sosuserien¤SSA". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Mødet med borgeren (SSH)" af Maria Kehlet Brockhoff

Det er muligt at købe Maria Kehlet Brockhoffs "Mødet med borgeren (SSH)" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af Brockhoffs serie "Sosuserien¤SSH". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Kehlet Brockhoff