Bog & idéMaria Libak Pedersen

Bøger skrevet af Maria Libak Pedersen

Læs mere om Maria Libak Pedersen
1 produkter
1 produkter
Metoder i kriminologi
Metoder i kriminologiRune Holst Scherg
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Metoder i kriminologi

Mere om Maria Libak Pedersen

Hvis du mangler en bog skrevet af Maria Libak Pedersen, tilbyder vi et stort sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Libak Pedersens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Metoder i kriminologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Forsøg med hot spotpolitiarbejde" udgivet af Justitsministeriets Forskningskontor

Bøger af Maria Libak Pedersen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Maria Libak Pedersen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Maria Libak Pedersen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Libak Pedersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Metoder i kriminologi" af Maria Libak Pedersen

Hos Bog & idé er "Metoder i kriminologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Libak Pedersens serie "Sociologi". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Maria Libak Pedersen "Forsøg med hot spotpolitiarbejde"

Hos Bog & idé er "Forsøg med hot spotpolitiarbejde" tilgængelig som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Libak Pedersen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Justitsministeriets Forskningskontor, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Libak Pedersen