Bog & idéMaria Lillebo

Bøger skrevet af Maria Lillebo

Læs mere om Maria Lillebo
1 produkter
1 produkter
Oscar Vildensky og den fantastiske blive-væk-dag
Oscar Vildensky og den fantastiske blive-væk-dagMaria Lillebo
369,95 DKK
Hardback
(0)
Oscar Vildensky og den fantastiske blive-væk-dag

Mere om Maria Lillebo

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Maria Lillebo. Bogen har titlen "Oscar Vildensky og den fantastiske blive-væk-dag". Det er Turbine, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Oscar Vildensky og den fantastiske blive-væk-dag" af Maria Lillebo

"Oscar Vildensky og den fantastiske blive-væk-dag" kan købes online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Dette er en også en fantastisk bog fra Lillebo, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Lillebo