Bog & idéMaria Solberg Mossin

Bøger skrevet af Maria Solberg Mossin

Læs mere om Maria Solberg Mossin
1 produkter
1 produkter
Barnehagens digitale arenaer
Barnehagens digitale arenaerMaria Dardanou
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Barnehagens digitale arenaer

Mere om Maria Solberg Mossin

Maria Solberg Mossin har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Barnehagens digitale arenaer". Den er udgivet af Universitetsforlaget på norsk bokmål.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Maria Solberg Mossins "Barnehagens digitale arenaer"

Hos Bog & idé er "Barnehagens digitale arenaer" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Maria Solberg Mossin fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Solberg Mossin