Bog & idéMarianne Barlyng (red.) Dag Heede

Bøger skrevet af Marianne Barlyng (red.) Dag Heede

Læs mere om Marianne Barlyng (red.) Dag Heede
1 produkter
1 produkter
SPRING 43: Helle Helle 2.0 ud af minimalismen
BOEGERTILSTAERKPRIS
SPRING 43: Helle Helle 2.0 ud af minimalismenStig Olsen (gæstered.)
141,06 DKK
Hæftet
(0)
SPRING 43: Helle Helle 2.0 ud af minimalismen

Mere om Marianne Barlyng (red.) Dag Heede

Der er bare én bog af Marianne Barlyng (red.) Dag Heede tilgængelig hos Bog & idé. Det er "SPRING 43: Helle Helle 2.0 ud af minimalismen". Det er Spring, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marianne Barlyng (red.) Dag Heedes "SPRING 43: Helle Helle 2.0 ud af minimalismen"

Hos Bog & idé er "SPRING 43: Helle Helle 2.0 ud af minimalismen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Spring.

Endnu en af Marianne Barlyng (red.) Dag Heede skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Barlyng (red.) Dag Heede