Bog & idéMarianne Barlyng

Bøger skrevet af Marianne Barlyng

Læs mere om Marianne Barlyng
7 produkter
7 produkter
Dansk litteraturs historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk litteraturs historieMartin Zerlang
414,96 DKK
Indbundet
(0)
Dansk litteraturs historie
SPRING 43: Helle Helle 2.0 ud af minimalismen
BOEGERTILSTAERKPRIS
SPRING 43: Helle Helle 2.0 ud af minimalismenStig Olsen (gæstered.)
141,06 DKK
Hæftet
(0)
SPRING 43: Helle Helle 2.0 ud af minimalismen
Tidsskriftet SPRING nr. 49
Tidsskriftet SPRING nr. 49Marianne Barlyng
99,95 DKK
EBOG
(0)
Tidsskriftet SPRING nr. 49
Poetiske Partiturer
Poetiske PartiturerMarianne Barlyng
209,95 DKK
EBOG
(0)
Poetiske Partiturer
SPRING 42 lille menneske hva' nu?
SPRING 42 lille menneske hva' nu?Marianne Barlyng (red.)
169,95 DKK
Hæftet
(0)
SPRING 42 lille menneske hva' nu?
De intellektuelle
De intellektuelleErik Svendsen
349,95 DKK
Paperback
(5)
De intellektuelle
Spring - tidsskrift for moderne dansk litteratur nr. 45
Spring - tidsskrift for moderne dansk litteratur nr. 45Marianne Barlyng (red.)
169,95 DKK
Paperback
(0)
Spring - tidsskrift for moderne dansk litteratur nr. 45

Mere om Marianne Barlyng

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Marianne Barlyng. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Barlyngs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spring 48" udgivet af forlaget spring - "Spring 44" udgivet af Forlaget Spring - "SPRING 43: Helle Helle 2.0 ud af minimalismen" udgivet af Spring - "SPRING 42 lille menneske hva' nu?" udgivet af Forlaget Spring - "Tidsskriftet Spring nr. 40: Der er noget galt i Danmark" i serien "Spring¤Jubilæumsnummer" udgivet af Forlaget Spring - "Tidsskriftet Spring nr. 39" udgivet af Forlaget Spring - "Tidsskriftet Spring nr. 37: Den satans familie" udgivet af Forlaget Spring - "Tidsskriftet Spring nr. 38: Sæt verden ikke er til" i serien "Spring¤Jubilæumsnummer" udgivet af Forlaget Spring - "SPRING nr 36" udgivet af Forlaget Spring - "SPRING nr 35 tema Steder" udgivet af Forlaget Spring - "Dansk litteraturs historie" udgivet af Gyldendal - "Spring nr. 34" udgivet af Spring - "Spring 33" i serien "Spring¤Tidsskrift for moderne dansk litteratur" udgivet af Spring

Marianne Barlyngs bøger

Du kan finde 13 bøger af Marianne Barlyng her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Marianne Barlyng fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Barlyng skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marianne Barlyngs "Spring 48"

"Spring 48" er til salg som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er forlaget spring, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Spring 44" af Marianne Barlyng

Det er muligt at købe Marianne Barlyngs "Spring 44" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Spring, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Barlyng