Bog & idéMarianne Bech Larsen

Bøger skrevet af Marianne Bech Larsen

Læs mere om Marianne Bech Larsen
3 produkter
3 produkter
Den styrkede pædagogiske læreplan
Den styrkede pædagogiske læreplanFelicia Lillelund
569,95 DKK
Paperback
(0)
Den styrkede pædagogiske læreplan
Inklusionens pædagogik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusionens pædagogikCarsten Pedersen
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Inklusionens pædagogik
Håndbog til pædagoguddannelsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog til pædagoguddannelsenAnders Skriver Jensen
458,96 DKK
Indbundet
(0)
Håndbog til pædagoguddannelsen

Mere om Marianne Bech Larsen

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger skrevet af Marianne Bech Larsen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag - "Håndbog til pædagoguddannelsen" udgivet af HansReitzels - "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag - "Håndbog til pædagoguddannelsen" udgivet af Gyldendal - "Inklusionens pædagogik" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Marianne Bech Larsens bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Marianne Bech Larsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Marianne Bech Larsen fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Larsen inddelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den styrkede pædagogiske læreplan" af Marianne Bech Larsen

Hos Bog & idé er "Den styrkede pædagogiske læreplan" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo Forlag.

Marianne Bech Larsen "Håndbog til pædagoguddannelsen"

Det er muligt at købe Marianne Bech Larsens "Håndbog til pædagoguddannelsen" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Bech Larsen