Bog & idéMarianne Boll Kristensen

Bøger skrevet af Marianne Boll Kristensen

Læs mere om Marianne Boll Kristensen
3 produkter
3 produkter
Klinisk ernæring
Klinisk ernæringGitte Aarøe Dam
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk ernæring
Kostvejledning
KostvejledningAnette Due
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Kostvejledning
Livscyklusernæring
LivscyklusernæringVibeke de Lichtenberg
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Livscyklusernæring

Mere om Marianne Boll Kristensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Marianne Boll Kristensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kristensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Livscyklusernæring" udgivet af Gyldendal - "Kostvejledning" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Marianne Boll Kristensen

Marianne Boll Kristensen har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun købe Kristensens bøger som hæftet. Bøgerne af Kristensen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Livscyklusernæring" af Marianne Boll Kristensen

Det er muligt at købe Marianne Boll Kristensens "Livscyklusernæring" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Marianne Boll Kristensen "Kostvejledning"

Det er muligt at købe Marianne Boll Kristensens "Kostvejledning" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Boll Kristensen