Bog & idéMarianne Clausen

Bøger skrevet af Marianne Clausen

Læs mere om Marianne Clausen
1 produkter
1 produkter
Psykologi
PsykologiMarianne Clausen
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykologi

Mere om Marianne Clausen

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger skrevet af Marianne Clausen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Clausen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogik der virker" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Psykologi" i serien "Grundforløb - serviceindgang" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Bøger af Marianne Clausen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Marianne Clausen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun bestille Clausens bøger som hæftet. Clausens bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Erhvervsskolernes Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Marianne Clausens "Pædagogik der virker"

Hos Bog & idé er "Pædagogik der virker" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Erhvervsskolernes Forlag.

Marianne Clausen "Psykologi"

Det er muligt at købe Marianne Clausens "Psykologi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Grundforløb - serviceindgang". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Erhvervsskolernes Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Clausen