Bog & idéMarianne Dietz

Bøger skrevet af Marianne Dietz

Læs mere om Marianne Dietz
2 produkter
2 produkter
Historieundervisning
HistorieundervisningRasmus Hermansen Rasmussen
329,95 DKK
Bog
(1)
Historieundervisning
Kildebrug i dansk
Kildebrug i danskLoa Ingeborg Bjerre
179,95 DKK
Bog
(1)
Kildebrug i dansk

Mere om Marianne Dietz

Hvis du mangler en bog af Marianne Dietz, tilbyder vi et bredt udbud til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Dietz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Historieundervisning" udgivet af Gyldendal - "Indblik og udsyn" i serien "Indblik og udsyn" udgivet af Meloni

Mere om Marianne Dietz' bøger

Marianne Dietz har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Marianne Dietz kommer i flere formater. Dietz' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Marianne Dietz' "Historieundervisning"

"Historieundervisning" er til salg som bog. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Marianne Dietz. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Marianne Dietz "Indblik og udsyn"

"Indblik og udsyn" kan købes som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Indblik og udsyn". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Meloni.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Dietz