Bog & idéMarianne F. Lassen

Bøger skrevet af Marianne F. Lassen

Læs mere om Marianne F. Lassen
5 produkter
5 produkter
Janni Spies
STREAM
Janni Spies - fra kassedame til jetset 2Marianne F. Lassen
69,00 DKK
Lydbog
(0)
Janni Spies - fra kassedame til jetset 2
Janni Spies
Janni SpiesMarianne F. Lassen
69,00 DKK
e-bog
(0)
Janni Spies
Janni Spies - fra kassedame til jetset
BOEGERTILSTAERKPRIS
Janni Spies - fra kassedame til jetsetMarianne F. Lassen
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Janni Spies - fra kassedame til jetset
Janni Spies
Janni SpiesMarianne F. Lassen
69,00 DKK
e-bog
(0)
Janni Spies
Janni Spies
STREAM
Janni Spies - fra kassedame til jetset 1Marianne F. Lassen
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Janni Spies - fra kassedame til jetset 1

Mere om Marianne F. Lassen

Marianne F. Lassen har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Lassens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Janni Spies" udgivet af Saga - "Janni Spies - fra kassedame til jetset 2" i serien "Janni Spies bøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Janni Spies - fra kassedame til jetset 1 " i serien "Janni Spies bøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Janni Spies" i serien "Janni Spies bøger" udgivet af SAGA Egmont - "Janni Spies" i serien "Janni Spies bøger" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Marianne F. Lassen

Du kan købe fem bøger af Marianne F. Lassen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Marianne F. Lassen bøger i flere formater. Marianne F. Lassen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marianne F. Lassens "Janni Spies"

Det er muligt at købe Marianne F. Lassens "Janni Spies" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

"Janni Spies - fra kassedame til jetset 2" af Marianne F. Lassen

Det er muligt at købe Marianne F. Lassens "Janni Spies - fra kassedame til jetset 2" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Janni Spies - fra kassedame til jetset 2" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er en del af Lassens serie "Janni Spies bøger". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne F. Lassen