Bog & idéMarianne Geoffroy

Bøger skrevet af Marianne Geoffroy

Læs mere om Marianne Geoffroy
1 produkter
1 produkter
Ung med Stress
Ung med StressMarianne Geoffroy
119,95 DKK
EBOG
(0)
Ung med Stress

Mere om Marianne Geoffroy

Hvis du leder efter en bog skrevet af Marianne Geoffroy, har du et bredt udbud til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Geoffroys bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ung med Stress" udgivet af SideBySide Paperbacks - "Ung med Stress" udgivet af SideBySide Publications - "Hvem får stress - og hvorfor? " i serien "Kort til viden" udgivet af Børsen

Mere om Marianne Geoffroys bøger

Marianne Geoffroy har tre bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Marianne Geoffroy fås i flere formater. Geoffroy har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ung med Stress" af Marianne Geoffroy

"Ung med Stress" kan købes online som ebog. Det betyder, at du kan læse "Ung med Stress" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er SideBySide Paperbacks, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Ung med Stress" af Marianne Geoffroy

"Ung med Stress" kan købes online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SideBySide Publications.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Geoffroy