Bog & idéMarianne Holmen

Bøger skrevet af Marianne Holmen

Læs mere om Marianne Holmen
9 produkter
9 produkter
Glaspigen
GlaspigenKarin Dyhr
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Glaspigen
Selvforsvar mod kræft
STREAM
Selvforsvar mod kræftØjvind Torp
199,95 DKK
Lydbog
(1)
Selvforsvar mod kræft
Synonymordbog
SynonymordbogKirsten Sydendal
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Synonymordbog
Hyæner i natten
Hyæner i nattenAlmaz Mengesha Næsborg-Andersen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Hyæner i natten
Tynd og perfekt
Tynd og perfekt. En dokumentarroman om anoreksiHenriette Kinch
69,95 DKK
EBOG
(0)
Tynd og perfekt. En dokumentarroman om anoreksi
Når festen er forbi
Når festen er forbi. Livet efter ecstasyLine Risberg
69,95 DKK
EBOG
(0)
Når festen er forbi. Livet efter ecstasy
Selvforsvar mod kræft
Selvforsvar mod kræftØyvind Torp
199,95 DKK
EBOG
(1)
Selvforsvar mod kræft
Mesterpilot
MesterpilotBob Braham
139,95 DKK
EBOG
(3)
Mesterpilot
Mesterpilot
STREAM
MesterpilotBob Braham
129,95 DKK
Lydbog
(4)
Mesterpilot

Mere om Marianne Holmen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Marianne Holmen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Holmens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lucinda fra stjernerne" udgivet af Hjerterum - "Glaspigen" udgivet af Documentas - "Andrikken Arnold fra Amager Strand" udgivet af Skriveforlaget - "Visdommens porte" udgivet af Skriveforlaget - "Synonymordbog" i serien "Gyldendals røde ordbøger" udgivet af Gyldendal - "Glaspigen" udgivet af Gyldendal - "A ER FOR ABER" udgivet af forlaget INDBLIK

Marianne Holmens bøger

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Marianne Holmen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Marianne Holmen kan købes i flere formater. Holmen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marianne Holmens "Lucinda fra stjernerne"

Hos Bog & idé er "Lucinda fra stjernerne" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hjerterum.

"Glaspigen" af Marianne Holmen

Hos Bog & idé er "Glaspigen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Documentas, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Holmen