Bog & idéMarianne Johansen

Bøger skrevet af Marianne Johansen

Læs mere om Marianne Johansen
2 produkter
2 produkter
Obstetrik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Obstetrik - en grundbogLone Laursen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Obstetrik - en grundbog
Ars pariendi
Ars pariendiBjørg Simonsen
529,95 DKK
Hardback
(0)
Ars pariendi

Mere om Marianne Johansen

Der findes en del bøger af Marianne Johansen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Johansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ars pariendi" udgivet af Gyldendal - "Obstetrik - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Ars pariendi" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Marianne Johansen

Marianne Johansen har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Marianne Johansen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Johansen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marianne Johansens "Ars pariendi"

"Ars pariendi" findes på den digitale boghylde som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Obstetrik - en grundbog" af Marianne Johansen

Det er muligt at købe Marianne Johansens "Obstetrik - en grundbog" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Johansen