Bog & idéMarianne Kastrup

Bøger skrevet af Marianne Kastrup

Læs mere om Marianne Kastrup
1 produkter
1 produkter
Klinisk psykiatri
Klinisk psykiatriSøren Dalsgaard
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk psykiatri

Mere om Marianne Kastrup

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Marianne Kastrup. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kastrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tro, omsorg og interkultur" udgivet af HansReitzels - "Festskrift" udgivet af Ådalen - "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Munksgaard - "Klinisk psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Klinisk psykiatri" udgivet af Munksgaard

Marianne Kastrups bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Marianne Kastrup hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Kastrups bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Kastrup er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tro, omsorg og interkultur" af Marianne Kastrup

"Tro, omsorg og interkultur" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Festskrift" af Marianne Kastrup

Det er muligt at købe Marianne Kastrups "Festskrift" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ådalen.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Kastrup