Bog & idéMarianne Kristiansen

Bøger skrevet af Marianne Kristiansen

Læs mere om Marianne Kristiansen
2 produkter
2 produkter
Perspektiver på kommunikation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Perspektiver på kommunikationIrene Oestrich
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Perspektiver på kommunikation
Kærlig rummelighed i dialoger
Kærlig rummelighed i dialogerMarianne Kristiansen
94,95 DKK
EBOG
(0)
Kærlig rummelighed i dialoger

Mere om Marianne Kristiansen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Marianne Kristiansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kristiansens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I mødet er sandheden" i serien "Serie om interpersonel kommunikation i organisationer" udgivet af Aalborg Universitetsforlag¤Institut for Kommunikation - "Kærlig rummelighed i dialoger" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Perspektiver på kommunikation" udgivet af Gyldendal - "Kærlig rummelighed i dialoger" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - Institut for Kommunikation - "Supervision som dialogisk læreproces" udgivet af Aalborg Universitetsforlag. Institut for Kommunikation - "I mødet er sandheden" udgivet af Aalborg Universitetsforlag Institut for Kommunikation

Bøger af Marianne Kristiansen

Der er seks tilgængelige udgivelser af Marianne Kristiansen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Marianne Kristiansen kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Kristiansen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"I mødet er sandheden" af Marianne Kristiansen

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Marianne Kristiansen. Bogen er med i Kristiansens serie "Serie om interpersonel kommunikation i organisationer". Det er Aalborg Universitetsforlag¤Institut for Kommunikation, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Kærlig rummelighed i dialoger" af Marianne Kristiansen

Det er muligt at købe Marianne Kristiansens "Kærlig rummelighed i dialoger" som ebog. Hvis du køber "Kærlig rummelighed i dialoger" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aalborg Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Kristiansen