Bog & idéMarianne Krogh (ed.) og 100 bidragsydere

Bøger skrevet af Marianne Krogh (ed.) og 100 bidragsydere

Læs mere om Marianne Krogh (ed.) og 100 bidragsydere
1 produkter
1 produkter
Connectedness
BOEGERTILSTAERKPRIS
ConnectednessMarianne Krogh (ed.) og 100 bidragsydere
290,46 DKK
Hæftet
(1)
Connectedness

Mere om Marianne Krogh (ed.) og 100 bidragsydere

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Marianne Krogh (ed.) og 100 bidragsydere, kan du købe et bredt udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser bidragsyderes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Connectedness" udgivet af Strandberg Publishing - "Connectedness" udgivet af Strandberg Publishing

Mere om Marianne Krogh (ed.) og 100 bidragsyderes bøger

Du kan købe to bøger af Marianne Krogh (ed.) og 100 bidragsydere her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. bidragsyderes bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af bidragsydere er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Strandberg Publishing.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Connectedness" af Marianne Krogh (ed.) og 100 bidragsydere

Det er muligt at købe Marianne Krogh (ed.) og 100 bidragsyderes "Connectedness" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Strandberg Publishing.

"Connectedness" af Marianne Krogh (ed.) og 100 bidragsydere

Det er muligt at købe Marianne Krogh (ed.) og 100 bidragsyderes "Connectedness" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Strandberg Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Krogh (ed.) og 100 bidragsydere