Bog & idéMarianne Lisby

Bøger skrevet af Marianne Lisby

Læs mere om Marianne Lisby
2 produkter
2 produkter
Medicinhåndtering i sygepleje
Medicinhåndtering i sygeplejeAnn Lykkegaard Sørensen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Medicinhåndtering i sygepleje
Sundhedsvæsenet på tværs
Sundhedsvæsenet på tværsJette Bangshaab
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet på tværs

Mere om Marianne Lisby

Der er flere forskellige bøger af Marianne Lisby online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Lisby.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedsvæsenet på tværs" udgivet af Gyldendal - "Kvalitetsudvikling i praksis" udgivet af Munksgaard - "Kvalitetsudvikling i praksis" udgivet af Gyldendal

Bøger af Marianne Lisby

Marianne Lisby har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Marianne Lisby kommer i et udvalg af formater. Lisbys bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sundhedsvæsenet på tværs" af Marianne Lisby

Det er muligt at købe Marianne Lisbys "Sundhedsvæsenet på tværs" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Kvalitetsudvikling i praksis" af Marianne Lisby

Det er muligt at købe Marianne Lisbys "Kvalitetsudvikling i praksis" som e-bog (pdf-format). Med en e-bogs-udgave af "Kvalitetsudvikling i praksis" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Lisby