Bog & idéMarianne Mahler

Bøger skrevet af Marianne Mahler

Læs mere om Marianne Mahler
1 produkter
1 produkter
Vores rejses starter her
Vores rejses starter herMarianne Mahler
449,95 DKK
Hardback
(0)
Vores rejses starter her

Mere om Marianne Mahler

Hvis du er på jagt efter en bog fra Marianne Mahler, finder du et bredt sortiment til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mahler.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygepleje i primær sundhedssektor" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Sygepleje i primær sundhedssektor" udgivet af Munksgaard

Bøger af Marianne Mahler

Marianne Mahler har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Marianne Mahler kommer i flere forskellige formater. Mahlers bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sygepleje i primær sundhedssektor" af Marianne Mahler

Det er muligt at købe Marianne Mahlers "Sygepleje i primær sundhedssektor" som e-bog (pdf-format). "Sygepleje i primær sundhedssektor" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Akademisk.

Marianne Mahler "Sygepleje i primær sundhedssektor"

"Sygepleje i primær sundhedssektor" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Mahler