Bog & idéMarianne Melau

Bøger skrevet af Marianne Melau

Læs mere om Marianne Melau
2 produkter
2 produkter
Psykiatrisk sygepleje
Psykiatrisk sygeplejeMarianne Melau
609,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatrisk sygepleje
Psykose hos unge
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykose hos ungeMerete Nordentoft
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykose hos unge

Mere om Marianne Melau

Der er forskellige bøger fra Marianne Melau tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Melaus udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Psykiatrisk sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Psykose hos unge" udgivet af PsykiatriFondens Forlag

Bøger skrevet af Marianne Melau

Marianne Melau har to bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Marianne Melau bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Melau er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Psykiatrisk sygepleje" af Marianne Melau

Hos Bog & idé er "Psykiatrisk sygepleje" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Marianne Melau "Psykose hos unge"

Hos Bog & idé er "Psykose hos unge" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er PsykiatriFondens Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Melau