Bog & idéMarianne Nøhr Larsen

Bøger skrevet af Marianne Nøhr Larsen

Læs mere om Marianne Nøhr Larsen
2 produkter
2 produkter
Seksualitet, skole og samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Seksualitet, skole og samfundKatrine Zeuthen
341,96 DKK
Hæftet
(2)
Seksualitet, skole og samfund
De små oprør
De små oprørMarianne Nøhr Larsen
163,95 DKK
EBOG
(0)
De små oprør

Mere om Marianne Nøhr Larsen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Marianne Nøhr Larsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Nøhr Larsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Seksualitet, skole og samfund" udgivet af Gyldendal - "De små oprør" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "De små oprør" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Den forbandede kærlighed" udgivet af CDR Forlag - "De små oprør" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "To ristede med pita" i serien "CDR" udgivet af CDR Forlag

Bøger skrevet af Marianne Nøhr Larsen

Der er seks tilgængelige udgivelser af Marianne Nøhr Larsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Marianne Nøhr Larsen bøger i udvalgte formater. Marianne Nøhr Larsen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marianne Nøhr Larsens "Seksualitet, skole og samfund"

Hos Bog & idé er "Seksualitet, skole og samfund" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"De små oprør" af Marianne Nøhr Larsen

Hos Bog & idé er "De små oprør" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "De små oprør" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Nøhr Larsen