Bog & idéMarianne Rix

Bøger skrevet af Marianne Rix

Læs mere om Marianne Rix
2 produkter
2 produkter
Klinisk ernæring
Klinisk ernæringGitte Aarøe Dam
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk ernæring
Palliativ medicin
Palliativ medicinMarianne Rix
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Palliativ medicin

Mere om Marianne Rix

Der findes mange bøger skrevet af Marianne Rix til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Rix' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Palliativ medicin" udgivet af Gyldendal - "Dialyse" udgivet af FADL

Bøger af Marianne Rix

Du kan finde to bøger af Marianne Rix her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Rix fås bare som hæftet. Bøgerne af Rix er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Palliativ medicin" af Marianne Rix

Hos Bog & idé er "Palliativ medicin" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Marianne Rix "Dialyse"

Det er muligt at købe Marianne Rix' "Dialyse" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Rix