Bog & idéMarianne Skovsager Andersen

Bøger skrevet af Marianne Skovsager Andersen

Læs mere om Marianne Skovsager Andersen
2 produkter
2 produkter
Gynækologi
GynækologiCharlotte Wilken-Jensen
609,95 DKK
Indbundet
(0)
Gynækologi
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i medicin og kirurgiSøren Schwartz Sørensen
1139,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i medicin og kirurgi

Mere om Marianne Skovsager Andersen

Hvis du leder efter en bog af Marianne Skovsager Andersen, kan du købe et stort sortiment tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Andersens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af Gyldendal - "Gynækologi" udgivet af Gyldendal

Marianne Skovsager Andersens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Marianne Skovsager Andersen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Andersen fås blot som indbundet. Andersens bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marianne Skovsager Andersens "Basisbog i medicin og kirurgi"

Hos Bog & idé er "Basisbog i medicin og kirurgi" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Marianne Skovsager Andersen "Gynækologi"

"Gynækologi" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Skovsager Andersen