Bog & idéMarianne Spile

Bøger skrevet af Marianne Spile

Læs mere om Marianne Spile
2 produkter
2 produkter
Klinik
KlinikIngrid Poulsen
829,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinik
Sygepleje til ældre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sygepleje til ældreMarie Seibæk
314,96 DKK
Indbundet
(0)
Sygepleje til ældre

Mere om Marianne Spile

Der er en del bøger fra Marianne Spile tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Spiles bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinik" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje til ældre" udgivet af Gyldendal - "Klinik" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Marianne Spile

Der er tre tilgængelige udgivelser af Marianne Spile hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Spile som indbundet. Bøgerne af Spile er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klinik" af Marianne Spile

Hos Bog & idé er "Klinik" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er med i Spiles serie "Grundbog i sygepleje". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Sygepleje til ældre" af Marianne Spile

Det er muligt at købe Marianne Spiles "Sygepleje til ældre" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Spile